klasici za jesenske dane

Hippy Garden predstavlja novu kolekciju: Jednostavan, sofisticiran i senzualan image slavi žensku ljepotu i definira modni senzibilitet

15.10.2021 u 16:31

Bionic
Reading

Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši koje vole hippie dodir u svom modnom odabiru

'Krojni identitet nove kolekcije izgleda kao da je mogao nastati danas kao i prije dvadeset godina, ne zato što je bezvremen, nego jer posjeduje autentičnu svježinu, referencijalnu osobnost i neposrednost', rekla je Đurđica Vorkapić. Otvoreno ističe ove činjenice kao bitno formativno iskustvo dosadašnja stvaralaštva brenda.

U tom smislu, kolekcija nam rasvjetljava kako nju kao osobu i dizajnericu, tako i cijelu razvojnu tendenciju brenda Hippy Garden. Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši koje vole hippie dodir u svom modnom odabiru, stoji u priopćenju.

Kontura mantila je pročišćena, a sastoji se od niza krojnih dijelova sa dekoriranim ukrasnim šavovima, poput krajnje pojednostavljene forme muške mantil- jakne. Ženstvenu auru, osjet ugode i ravnoteže prožet je skladom crne i crvene boje te minimalističkim oblicima otisnutim na tkanini. Haljine sežu do koljena i tvore neodoljivu kompaktnu cijelinu.

Kolekcija započinje ljupko, šarmantno i s laganom retro notom, a završava u kreacijama suvremenog  karaktera u kojima se poigrava krojevima i siluetama. Jedan od ključnih elemenata i detalja nove kolekcije su diskretne ravne linije – istovremeno neočekivani, ali i savršeni dodatak haljinama, košuljama, kombinezonima i jaknama, su plisirani umetci  prepoznatljive Hippy Garden estetike.

  • +2
Hippy Garden Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Šime Eškinja