UČINKOVITA POMOĆ IZ NIVEE

Hidratantna linija za čvrstu i zaglađenu kožu bez bora

29.06.2015 u 11:00

Bionic
Reading

Kvalitetna njega lica s anti-age učinkom ne mora nužno biti i skupa. Na tržištu postoji mnoštvo iznimno učikovitih proizvoda dostupnih po vrlo prihvatljivoj cijeni. Upravo je to potvrdila i NIVEA svojom novom osnovnom linijom proizvoda vrhunske kvalitete namijenjenih svim tipovima kože. Iznimno hidratantni proizvodi s učinkovitim uljem iz sjemenki grožđa ne samo da smanjuju pojavu bora nego i ostavljaju kožu svježom, podatnom i glatkom

Brzoupijajuća formula s uljem sjemenki grožđa svojim se snažnim antioksidansima bori protiv starenja kože dok Vitamin E i UV filteri pomažu u prevenciji bora nastalih od izlaganja suncu. Bogati učinkovitim sastojcima, novi NIVEA hidratantni proizvodi protiv bora duboko hidratiziraju i zaglađuju kožu te su cjenovno dostupni svima.

Ulje ekstrahirano iz sjemenki grožđa odličan je saveznik u borbi protiv starenja kože i iznimno je učinkovito u očuvanju mladenačkog izgleda i čvrstoće kože. Ovo lagano ulje brzo se upija i tako pomaže koži da zadrži vlažnost. Štiti ju od preranog starenja jer je bogato snažnim antioksidansima koji sprečavaju slobodne radikale da oštete stanice kože. Ulje sjemenki grožđa također potiče proizvodnju elastina i hijaluronske kiseline u stanicama kože. To poboljšava elastičnost kože te zaglađuje manje i veće bore.

NIVEA hidratantna dnevna krema protiv bora za sve tipove kože

Brzoupijajuća formula sa snažnim uljem sjemenki grožđa i vitaminom E pruža koži dugotrajnu hidrataciju. Dubinska hidratacija prodire duboko u kožu, smanjuje bore i čini kožu prekrasno glatkom, a UV-filteri učinkovito štite kožu od štetnih sunčevih zraka.

(50 ml oko 48,90 kuna)

NIVEA hidratantna noćna krema protiv bora za sve tipove kože

Ulje sjemenki grožđa i pantenol pomažu regeneraciju kože tijekom noći. Intenzivna hidratacija koju pruža zaglađuje bore.

(50 ml oko 48,90 kuna)

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite nivea.hr i Facebook stranicu NIVEA Hrvatska