PONOSNA MAMA

Harry Styles je najbolji sin na svijetu

19.11.2012 u 16:32

Bionic
Reading

Ann, majka Harryja Stylesa, za svog sina kaže da je najbolji sin na svijetu

'Moja mama misli da sam najbolji sin na svijetu jer često radim lijepe stvari za nju. Kad ima stresan dan na poslu ili kad je tužna, nastojim je raspoložiti. Skuham joj večeru ili joj pripremim toplu kupku da se opusti. Mama često kaže da sam prava romantična dušica', rekao je H. Styles, piše FemaleFirst

Harryjeva majka Ann zaključila je da će zbog toga njezin sin biti super dečko jednoga dana.
 
Styles (18), koji je povezivan s mnogim poznatim showbizz curama poput Caroline Flack, Care Delevingne i Natalie Imbruglia, zasad je službeno još uvijek solo.

Iako je blizak s majkom, Harry kaže da ga majka više ne ispituje o privatnom životu.

'Više me ništa ne pita. Toliko se neistina napisalo o meni da me je sad mama prestala pitati što se događa sa mnom i curama', smije se Harry.

Inače, One Direction nastavlja obarati rekorde i svojim drugim albumom 'Take Me Home'. Album je u prodaji od 15. studenoga i na hrvatskom tržištu, a u prvih deset minuta u CD shopu Croatia Records prodano je čak 25 CD-a, čime je ovaj album postao najbrže prodavani album u Hrvatskoj u ovoj godini! Directioneri su po svoje primjerke albuma krenuli ranom zorom – neki su čekali početak prodaje već od osam sati ujutro.

Novi album 'Take Me Home' (Sony Music/Menart) dečki su najavili singlom 'Live While We’re Young'.

One Direction osvojio je milijune fanova albumom prvijencem 'Up All Night' prodanim u više od 12 milijuna albuma diljem svijeta!

1D koji čine Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne Harry Styles Louis Tomlinson, osvojio je top ljestvice debitantskim singlom 'What Makes You Beautiful' koji je na YouTubeu pogledan više od 280 milijuna puta.