OČAJNI OTAC:

'Halle Berry želi da moju kćer posvoji njezin dečko'

15.03.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Bivši dečko Halle Berry i otac njezine kćerke Nahle, kanadski maneken Gabriel Aubry, u ratu je sa slavnom oskarovkom oko skrbništva nad njihovim kćerkom

Iako su se razišli bez puno medijske buke, zaratili su nakon što je Aubry sudski zatražio zajedničko skrbništvo nad kćerkom. Halle se to nije svidjelo i rat je počeo. Premda se dosad nije mogla čuti Aubryjeva strana priče, čini se da je Kanađanin popustio i shvatio da bez medijske pomoći neće dobiti bitku s bivšom partnericom.

Bitka se rasplamsala naklon što je Halle odlučila preseliti u Francusku, domovinu svog novog zaručnika, glumca Oliviera Martineza i kćer povesti sa sobom.

Aubry se povjerio prijateljima kako strahuje da Halle smišlja plan kako da zakonski odvede Nahlu u Francusku te da je tamo posvoji Martinez, piše RadarOnline.com.

'Gabrielov najgori strah je da će ga Halle na kraju potpuno udaljiti iz kćerina života. Svjestan je toga da se Halle želi preseliti u Francusku s Nahlom i vjeruje da će je tamo Olivier posvojiti. Halle očito želi novi početak. Sad se čini da su sve njezine prijašnje optužbe i ocrnjivanje Gabriela u novinama bili samo jedan od instrumenata kojim želi postići to da on više ne bude Nahlin skrbnik, da ga prikaže lošim ocem i zauvijek ga se riješi', rekao je izvor blizak Aubryju za RadarOnline.com.

No, to se neće dogoditi, tvrdi, jer je Aubry spreman boriti se i rukama i nogama da zadrži svoju kćer, iako nema ni približno toliko novca ni utjecaja kao Halle. Optužbe za Aubryjevo nasilno ponašanje prema dadilji nedavno su odbačene, a ako ga ponovo optuži za nešto slično, Aubry je najavio da će uzvratiti protutužbom.

'Dosad je bitka bila prilično gruba, ali čini se da će biti daleko gore. Gabriel će ići od kraja jer si ne može dopustiti da izgubi Nahlu', rekao je izvor.