IZNENADILA VJENČANICOM

Haljinu u kojoj se ona udala malo tko bi se usudio obući

11.08.2016 u 08:33

Bionic
Reading

Brazilska ljepotica Isabeli Fontana udala se za pjevača Diega Ferrera, a romantično vjenčanje na plaži možda i ne bi bilo toliko u centru pozornosti da nije nosila neobičnu vjenčanicu

Mladenke danas mogu nositi vjenčanice kakve god požele i tako ispuniti svoje najluđe snove, a Isabeli Fontana svakako je iznenadila svojim odabirom. Prozirna vjenčanica ne bi skrivala apsolutno ništa da poznata manekenka nije nosila komplet sličan donjem rublju. Ispod duge vjenčanice, poput pin up djevojke, nosila je top nalik grudnjaku bez naramenica i gaćice s visokim strukom.


Neočekivano poput samog izgleda haljine, izradu vjenčanice lijepa manekenka povjerila je brazilskom brendu koji radi bikinije - Agua de Coco. Za njih je već snimala modne kampanje i očito zaključila da mogu napraviti njezinu vjenčanicu iz snova.


Kako piše Folha de São Paulo, neobičnu vjenčanicu za romantično vjenčanje na Maldivima dizajnirala je Liana Thomaz te joj je trebalo čak četiri mjeseca da je dovrši.


Na prvi pogled jednostavna haljina zapravo je zahtijevala puno truda jer je izvezena s čak 10.000 kristala i tri puta više duguljastih perlica, dok na gornjem dijelu preko ramena pada trendi volan.