IMA SE ČIME POHVALITI

Haljine koje nisu za svakoga: Tatjana Dragović uspješno nosi hrabre krojeve koji malo toga ostavljaju mašti

16.06.2022 u 14:20

Bionic
Reading

Bivša manekenka Tatjana Dragović za sve bitne prilike bira vrlo izazovne haljine koje uvijek istaknu nešto od njezinih atributa. Nakon prozirnih izdanja u kojima je naglasak bio na grudima, sada je uskočila u minijaturnu kreaciju s prorezima. Jedna je od onih koje rado biraju popularne cut out haljine i koja se zaista ima čime pohvaliti u takvim kreacijama

Iako je manekenskoj karijeri odavno rekla zbogom, Tatjana Dragović itekako se ima čime pohvaliti te bi i danas uspješno vladala modnim pistama.

Pokazuje nam to svakom svojom novom objavom na društvenim mrežama. Posljednja objava osvanula je nakon popularnog Journal tuluma, na kojem se Tatjana pojavila u vrlo odvažnom izdanju. Uskočila je u crnu kreaciju s prorezima po čitavoj duljini, a ispod otvora nazirale su se njezine grudi, isklesani trbušnjaci, dok je minica otkrila i sjajno istrenirane vitke i duge noge.

Nije to prvi puta da naša nekadašnja manekenka nosi odvažne krojeve, koji nisu za svakoga. Ona se ima čime pohvaliti, pa ne čudi da bira kreacije koje više otkrivaju nego skrivaju, a sve nosi s određenom dozom elegancije. 

Cut out haljine ove su sezone apsolutni hit i sve ih češće možemo vidjeti na crvenom tepihu te glamuroznim prigodama poput vjenčanja.