nije mogla proći nezapaženo

Tako chic i zavodljivo: Tatjana Dragović pokazala je duge noge i vitak struk u kombinaciji koju obožavaju i Parižanke

16.05.2022 u 09:14

Bionic
Reading

Bivša manekenka na društvenim mrežama redovito izaziva pomutnju svojim fotografijama koje u pravilu uvijek otkrivaju i sjajne modne kombinacije. Ovoga puta Tatjana Dragović oduševila je zavodljivom i vrlo chic kombinacijom

Što god odjenula, jedna od naših najuspješnijih manekenki, 43-godišnja Tatjana Dragović , izgleda nevjerojatno dobro. No, Tatjana jako dobro bira mode komade koje će uvrstiti u svoju garderobu, a na društveni mrežama oduševljava stajlinzima sastavljenim od odjevnih predmeta po posljednjoj modi. Naime, iako se manekenstvom više ne bavi, Tatjana jako dobro zna što je 'in', a što 'out'.

Sada je za šetnju gradom osvanula u izdanju za kojim su se pomamile i Parižanke, kraljice streetyle chica, tijekom pariškog Tjedna mode.

Osnovu stajlinga činila je ultra kratka suknjica na preklop te odgovarajući sako, kratkog kroja, no oversized rukava u tamno maslinastoj nijansi.

Naime, upravo su ovog proljeća kombinacije kratkih suknjica i kratkih topova, koji više otkrivaju nego skrivaju, po uzoru na poslovni look no s velikim dozom zavodljivosti, doslovce su zabilježile eksploziju popularnosti.

Uz to Tatjana je kombinirala Celine kratki top na prugice i tako sjajno uklopila klasični sportski komad u urbani chic stajling.

Što se tiče torbice i cipela, omiljenih modnih dodatka ove zaljubljenice u modu, izbor je pao na cipele sezone, mokasinke, za koje se kaže da idu uz baš sve, te malu torbicu na ramenu.

Obje ove modne poslastice Tatjana je pronašla u prestižnom Chanelu, a upravo brojne 'it' dame ističu ove cipele kao 'savršene mokasinke'.

Tjedan mode

Bonjour, Paris! Francuskinje su pokazale vješte modne kombinacije, a najveći hit bit će ovakve čizme i torbice

Pogledaj galeriju