U OMILJENOM BRENDU

Može li izazovnije: Nakon Tatjane Dragović mala crna haljina dobila je sasvim novu dimenziju

14.06.2022 u 17:53

Bionic
Reading

Glavna zvijezda jučerašnjeg partyja zasigurno je bila Tatjana Dragović, koja dobro zna da s malom crnom haljinom ne može pogriješiti, osobito ako je riječ o modelu u kakvom je stigla

Nakon što se Tatjana Dragović sinoć pojavila na partyju Journal.hr-a, mala crna haljina dobila je sasvim novu dimenziju. Nekadašnja manekenka, koja modu ima u malom prstu, zna da sa crnom haljinom ne možete pogriješiti, a ako ste dovoljno odvažni i sigurni u sebe, ali i ako imate figuru kao Tatjana, onda potražite ovakav model.

Riječ je o haljini brenda The Attico, čije kreacije Tatjana Dragović rado i često nosi. Tako se svojedobno pojavila u haljini maksi duljine i dugih rukava u smeđe-ljubičastoj nijansi bespogovorno je pratila liniju tijela, a poseban detalj na ovom inače vrlo jednostavnom modelu činio je duboki i vrlo izazovni prorez s jedne strane te višak materijala zavezan u čvor.

No, ovoga je puta posegnula za kraćom verzijom vrlo izazovnih i hrabrih otvora, a dizajn ove haljine uistinu malo toga prepušta mašti na volju te je namijenjen samo onima s uistinu besprijekornom figurom.

Fotografiju s partyja Tatjana Dragović je podijelila na svom Instagram profilu, a nije trebalo dugo da se krenu nizati komplimenti sa svih strana. Najviše joj je ostavljeno emotikona vatre, a bilo je i onih koji su joj poručili da izgleda - nestvarno.

  • +2
Tatjana Dragović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL