trend cut-out

Izazovno i elegantno: Haljina s izrezima najtrendi je komad sezone, a ovo su neki od najljepših modela

18.05.2022 u 06:41

Bionic
Reading

Haljine su modni izbor broj jedan za vruće ljetne dane, a daleko najpoželjniji i najtrendi modeli oni su koje krase zavodljivi izrezi. Nema sumnje, cut-out haljine kraljice su ljetne sezone, a ovo su neki od najljepših modela koji će se sigurno sjajno uklopiti u vašu garderobu

Haljine s izrezima, popularno zvane cut-out, jedan su od najtrendi predmeta ove sezone, zbog kojih baš svaki stajling postaje ljepši i zavodljiviji. Cut-out haljine privlače poglede bez puno truda.

Izrezi, koji su ponekad uočljivi, ponekad vrlo suptilni, daju svakom komadu dašak ekstravagancije, tako da se stajling lako može upotpuniti minimalističkim dodacima i u samo nekoliko poteza kreirati sjajan izgled, savršen za odlazak na kavu, večeru ili zabavu.

Klasične cut-out haljine dolaze s izrezima, većim ili manjim, obično smještenim sa strane ili na leđima. No ove sezone dizajneri su se poigrali i dali mašti na volju pa sada postoji mnogo varijanti. To znači da se izrezi mogu pronaći na klasičnim koktel ili elegantnim haljinama, casual košulja-haljinama i modelima na jedno rame – zaista postoji izbor za svačiji stil.

Influencerice i slavne dame još prošle sezone prigrlile su ovaj trend i to najčešće posežući za rebrastim varijantama, a sada cut-out modeli dolaze u vidu lepršavih i laganih ljetnih haljina. Maksi haljina detaljem vezanja, poput dizajna Jonathana Simkhaija, jednako je omiljena kao i kratki modeli s razigranim izrezima u varijanti uske mini haljine ili lepršavog A-kroja. U svakom slučaju, teško ćete odoljeti ovom trendu sezone, a da izbor bude lakši, tu je 17 najljepših cut-out haljina koje ćete odmah poželjeti isprobati.

  • +12
Cut-out haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije