ZA SVAKU ŽENU

Haljina koju nećete skidati sa sebe cijelog ljeta

04.06.2015 u 11:55

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za haljinom koju ćete nositi cijelog ljeta na bilo koju kombinaciju, odgovor će vam dati zgodna Eva Longoria

Vrući, ljetni dani očito su stigli, a čim uhvatimo malo sunca i preplanuli ten, haljine su omiljeni izbor odjeće.

Haljina-košulja, zbog gumbića koje ima cijelom duljinom na prednjoj strani, veliki je hit ove sezone, a slavne ljepotice već ih biraju i za važna događanja, a kamoli ne za ležerni stil. Olivia Wilde nedavno je nosila takvu haljinu na okruglom stolu 'Tribeca Talks Master Class: The Producers', u sklopu filmskog festivala Tribeca u New Yorku i sve oduševila šarmantnim stajlingom.

Izazovna Eva Longoria se, pak, odlučila za nešto kraću, odnosno, mini varijantu. Maslinasto zelena haljina-košulja itekako je otkrivala njene vitke noge. Glumica se odlučila za cipele u popularnoj nude boji, a zbog njih su lijepe noge djelovale još duljima.

Haljina-košulja odličan je ljetni odabir jer je možete nositi na ravne sandale, espadrile pa čak i platnene tenisice i to će izvrsno izgledati. Iako je Evina haljina vjerojatno iz skuplje trgovine, to vas ne treba brinuti jer ovako zgodnu krpicu imaju gotovo svi lanci ulične mode, a uz prave dodatke izgledat će jedanko dobro kao da je dizajnerska.