mornarsko izdanje

Haljina koja to nije: Lijepa unuka Grace Kelly zablistala u chic komadu sezone

01.06.2023 u 09:56

Bionic
Reading

Nakon Velike nagrade Monaka Formule 1, na ulicama Monte Carla ponovno je gužvovito, a sve zahvaljujući 100. obljetnici rođenja princa Rainiera III

Vladavinu monegaškog princa i supruga holivudske dive Grace Kelly obilježio je snažan urbani razvoj Kneževine, a u njegovu čast osmišljen je program događanja koji će se nastaviti tijekom cijele godine.

Slavlje na ulicama Monte Carla u čast djedu očekivano nije propustila njegova lijepa unuka, glasnogovornica modne kuće Chanel Charlotte Casiraghi.

Nakon upečatljivih izdanja na utrci Formule 1, zaokruženih prigodnom haljinom za ovu sportsku manifestaciju, nastavllja s promocijom Chanelovog potpisa u svakoj prilici.

Ovoga puta njezin odabir bio je crni kombinezon s uzorkom bijelih prugica, čije su izrazito široke nogavice činile efekt haljine maksi kroja. Njegov chic izgled podebljala je prepoznatljivim dodacima Chanela u znaku bijele proštepane torbe i ovalnih sunčanih naočala, a posebno zanimljiv bio je njezin odabir obuće.

Spomenuti stajling zaokružila je elegantnom verzijom japanki, kakve posljednjih tjedana ne prestaju stizati na police trgovina. Njihova posebnost krije se u detalju bijele kamelije, omiljenog cvijeća Chanelovog dizajnera Karla Lagerfelda, u čiju je čast organizirano ovogodišnje izdanje glamuroznog bala Met Gala u New Yorku.

U ČAST KAISERU KARLU

Pogledajte sve haljine s najglamuroznije modne zabave u godini

Pogledaj galeriju