CHARLOTTE CASIRAGHI

Unuka Grace Kelly blistala na utrci Formule 1: Haljinom za veliko finale ukrala pozornost

29.05.2023 u 09:27

  • +3

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: CRY-OLIVIER HUITEL / THE PHOTO ONE / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Ovog vikenda staze Monte Carla ponovno su postale domaćinom Velike nagrade Monaka Formule 1. Na ovom sportskom događaju redovito sudjeluje veliki dio obitelji Grimaldi, što je i ove godine bio slučaj

U subotu, kada su održane kvalifikacijske utrke, princ Albert izašao je na stazu u pratnji svojih nećaka, Charlotte i Andree Casiraghija i Alexandre of Hanovera.

Za unuku Grace Kelly i glasnogovornicu modne kuće Chanel, pojavljivanje na Velikoj nagradi Monaka Formule 1 uslijedilo je nakon što je ovih dana sa suprugom Dimitrijem i majkom, princezom Caroline, uveličala 76. izdanje Filmskog festivala u Cannesu.

Na crvenom tepihu ova 36-godišnja ljepotica plave krvi plijenila je pozornost u nekoliko chic stajlinga sa Chanelovim potpisom, a tu je modnu praksu nastavila i u Monte Carlu.

Za kvalifikacijsku utrku u subotu odjenula je casual kombinaciju bijele majice s printom i crnih traperica s nogavicama cigareta kroja.

Prepoznatljivi dodaci modne kuće Chanel, poput prošetapane torbe i ovalnih sunčanih naočala pomogli su joj naglasiti ovaj stajling zaokružen jednostavnim sandalama s minijaturnom blok petom.

Veliko finale Formule 1 u nedjelju zahtjevalo je i sofisticiranije izdanje, a njega je unuka Grace Kelly postigla itekako prigodnom haljinom.

Njezin odabir činila je verzija s detaljem halter ovratnika i uzrokom kockastih zastava, koje tradicionalno signaliziraju kraj utrke ili probne vožnje.

Spomenuta kreacija dio je Chanelove cruise kolekcije predstavljene u svibnju prošle godine u Monte Carlu.

Kako je tada otkrila Chanelova kreativna direktorica, Virginie Viard, glavne estetske reference kolekcije uključivale su modni stil članica monegaške kneževske obitelji, Formulu 1, kao i kostime baletnih plesača iz Kneževine.

  • +39
Chanel Cruise 2023. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia