OMILJENA GLAZBENICA

Danijela Martinović: 'Žena zna kako kroz patnje i sudare života oformiti osobnost'

04.04.2024 u 19:03

Bionic
Reading

Danijela Martinović, glazbenica i članica žirija popularnog HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' gdje iz emisije u emisiju oduševljava svojim maštovitim modnim kombinacijama, ovih dana promovira pjesmu 'Žena' uoči nadolazećeg koncerta u KD Vatroslav Lisinski

Plavokosa Splićanka reći će da je ta pjesma upravo nastala kao posljedica dobrih namjera, a u život joj se ušetala kao i većina lijepih stvari koje su joj se desile posljednjih godina - potpuno neočekivano.

Glazbu, aranžman i produkciju potpisuje cijenjeni slovenski autor Raay, stihove je napisao jedan od najvećih hrvatskih tekstopisaca Nenad Ninčević.

  • +10
Danijela Martinović Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic / CROPIX

'Pjesmu posvećujem ženama svih životnih dobi i vjerujem da nema ni jedne koja se u njoj neće pronaći na neki svoj način. Otpjevala sam je iz srca i za sve nas', rekla je Danijela koja će novu pjesmu predstaviti 15. svibnja u zagrebačkom KD Lisinski najavljujući večer koja sigurno neće samo tako pasti u zaborav.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Dodaje i da je imala zbilja predivnih koncerata, ali oni koje je otpjevala u Lisinskom velikim slovima upisani su u knjigu njezinih uspomena.

'Trebam li vam reći koliko se radujem tom nastupu', istaknula je Danijela te je objasnila i što znači snaga žene o kojoj i govori njezin novi singl. Upravo je snaga žene, smatra ona, u njezinoj tajanstvenosti, krhkosti, nježnosti, intuitivnosti, pameti, snalažljivosti, instinktu i u svemu onom što je u suprotnosti sa snagom kakvom poznajemo i kako je najčešće definiramo.

'Narod kaže da na muci se poznaju junaci, a ja kažem na muci se poznaju i junakinje. Jer danas biti žena pred koju se stavljaju brojni izazovi, a u svakom od njih traži se da bude najbolja - junački je čin. Žena zna kako kroz patnje i sudare života oformiti osobnost. Žene su se dokazale i u dobru i u zlu, u mogućim i potpuno nemogućim situacijama pokazujući svoju nadljudsku energiju i snagu', rekla je poznata glazbenica.