FASHION GURU

Danijelin stajling bio je pun pogodak, vidim da nastavlja s nizanjem dobrih modnih izdanja

  • 08.04.2024 u 12:27

  • Bionic
    Reading

    S nostalgijom se sjećam prošle sezone, koja je naravno bila puno bolja i zabavnija jer sam ja nastupao, ali ajde, nije ni ova loša

    Već dobro poznati voditelji su, kao i obično, na vrhuncu zadatka. Nema tu nikakvog lošeg trenutka - Barbara je izgledala glamurozno kao i prošlog puta i u emisiji se pojavila u još jednoj šljokičastoj haljini Self-Portraita, a Duško u odijelu.

    Zanemarit ću muške članove žirija jer imamo Danijelu, a ona je ovoga puta izašla iz glamuroznih izdanja i odlučila se na proljetni cvjetni uzorak. Duga haljina s rukavicama i čarapama u istom dezenu pun je pogodak.

    Već smo viđali takav stajling, naravno kod Balenciage, ali nikada u high street brendu H&M-u, no riječ je o njihovoj dizajnerskoj suradnji s Rokhom. Vidim da Danijela nakon moje liste najbolje odjevenih Hrvatica, na kojoj je zauzela prvo mjesto, nastavlja s nizanjem dobrih stajlinga.

    Danijela Martinović Izvor: Promo fotografije / Autor: Zvonimir Ferina

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.