PRIUŠTITE SI

Gwyneth Paltrow napisala gastro vodič za London

03.04.2009 u 07:49

Bionic
Reading

Da bi se valjda odmorila od dizajniranja odjeće i poslovično ljubomornog muža Chrisa Martina, Gwyneth Paltrow je odlučila napisati vodič po londonskim restoranima i pubovima na svojoj web stranici. Pripremite nekoliko tisuća funti prije nego ga uopće počnete čitati

Oduvijek nas je zanimalo gdje Gwyneth troši hrpetine svojih funti, što je glumica očito razumjela te podastrla svijetu vodič po restoranima i pubovima u Londonu. Tridesetšestogodišnja glumica koja većinu vremena provodi s mužem na imanju u Belsize Parku tako savjetuje da  nipošto ne smijete propustiti hotele The Berkeley i Blakes. 'Istina, malo su skuplji', kaže glumica.

Od restorana Gwyneth preporučuje J Sheekey blizu trga Leicestet te LocandaLocatell i La Petite Maison u Mayfairu. I ta su mjesta skrojena za zvjezdane džepove koji se ne libe iskrcati oko 1200 kuna za standardni meni za dvoje.

Kada je riječ o pubovima, glumica je izdvojila Engineer u Primrose Hillu te Grenadier u Belgraviji. Grenadier je također omiljen Madonnin pub, a Guy Ritchie je tamo održao svoju momačku večer prije nego se usrećio sa slavnom kabalističkom nevjestom.