AMERIČKE DELICIJE

Goli kuhar uživao u ovnovom penisu

04.10.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Poznati britanski kuhar Jamie Oliver isprobao je egzotične delicije tijekom svog posjeta američkim indijanskim plemenima, a među ostalim se na tanjuru našao i ovnov penis i iznutrice

Goli kuhar (34) koji voli eksperimentirati u svojim receptima i spajati nespojivo, trenutno snima novu kulinarsku seriju 'Jamie's American Road Trip' (Jaimejev put po Americi) gdje se nije libio iskušati i dosad nepoznata jela.

Serija prati Olivera koji putuje uzduž i poprijeko Amerikom u potrazi za zanimljivim receptima. Tako je posjetio i rezervat Navajo gdje žive još rijetki pripadnici tog indijanskog plemena.

Pleme mu je ponudilo niz bizarnih jela koja oni, naravno, jedu već stotinama godina. Kuhar, otac troje djece, nije se ustručavao sve isprobati i zasladiti se nakon ovnova penisa i iznutrica palačinkama od plavog kukuruza. Pleme mu je na koncu poklonilo lulu punu legalno uzgojenih trava.

'Jamie ne skriva svoj apetit i isprobat će svašta. Međutim, čak je i za njega ovnov penis bio izazov i svojevrsni test. Ponio se kao pravi profesionalac i još uživao u tome', rekao je jedan od članova snimateljske ekipe.