STARLETA BEZ KOMPLEKSA

Gola Stanija šokirala romsku mladenku

15.09.2012 u 10:43

Bionic
Reading

Stanija Dobrojević još uvijek ima sposobnost šokirati ljude oko sebe. Tako je kao gošća reality showa 'Šatra' šokirala romsku mladenku kad se pred njom skinula prvo u grudnjak i tange, a potom je odbacila i gornji dio i zamolila je da joj zakopča haljinu

Playboyjeva zečica i pjevač Nenad Knežević Knez bili su gosti reality showa 'Šatra' koji se emitira na Prvoj srpskoj televiziji. Starletin zadatak bilo je sređivanje romske mladenke prije svadbe, prenosi 24sata.

Kad su ostale same u sobi, nakon sređivanja frizure i šminke, bio je red na Staniju da se presvuče. Starleta se bez kompleksa pred mladenkom skinula u grudnjak i tange, na što je ova šokirana uzviknula: 'Joj, pa ti si gola. Što si se skinula?'

No Stanijino skidanje pred mladenkom nije bilo u skladu s muslimanskom romskom kulturom i tradicijom. Naime, mladenka joj je objasnila da ona nikad ni pred kim nije bila gola i da se nikad nije kupala ni skinula u toples osim pred sestrama.

Također je dodala kako nikad nije gledala show 'Survivor' jer 'tamo su svi goli', a njoj se to ne sviđa. Stanija je za svadbu odabrala duboko dekoltiranu haljinicu dok je mladenka bila zakopčana do grla.