VRUĆA TALIJANKA

Gola psihologinja s tijelom boginje

18.02.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Prsata brineta čokoladne puti i s adutima koji pozivaju na grijeh diplomirana je psihologinja, vodi talijanski show i rado snima golišave editorijale. Sara Varone posjeduje sve ljepotu i pamet, a muškarcima je vjerujemo jako drago što je odlučila zarađivati upravo na ljepoti

Svojedobno je na snimanju za jedan kalendar otkrila da joj je bilo neugodno pozirati goloj, no brzo se navikla. Voli svoje tijelo, ali mora paziti da se ne udeblja jer joj je uživanje u hrani slabost.

Lijepa 35-godišnja brineta otkrila je da ponekad zna biti tvrdoglava i lijena. To je teško povjerovati s obzirom da je studirala u Francuskoj i Velikoj Britaniji te da je diplomirala psihologiju.

Unatoč tome, kaže, uvijek ima onih koji je u medijima prikazuju kao ljepoticu bez mozga.

S obzirom na vruće i izazovne fotografije, vjerujemo da gledajući fotogaleriju muškarci baš i neće razmišljati o njezinom intelektu.

Lijepa Sara trenutno s Elisabettom Gregoraci vodi game show 'Buona Domenica'. Iako joj je styling u showu također poprilično oskudan, Sara obožavatelje više razveseljava vrućim fotografijama na kojima bez srama odbacuje krpice.

Sara Varone zvijezda je i na YouTubeu, a njezine seksi klipove u kojima pleše s natjecateljima, pridržava grudi da ne ispadnu iz haljinice ili pak otkopčava jaknu i pokazuje poprsje gledaju tisuće ljudi.