MICHELLE pFEIFFER

Godine joj ne mogu ništa: 59-godišnja glumica izgleda nestvarno dobro

06.09.2017 u 11:12

Bionic
Reading

Teško je povjerovati da glumica Michelle Pfeiffer uskoro puni 60. godinu. Holivudska ljepotica još jednom je dokazala da joj godine ne mogu ništa zablistavši na crvenom tepihu u Veneciji u pripijenoj haljini koja laska glumičinoj besprijekornoj liniji

Michelle Pfeiffer godine kao da nisu ni dotakle. 59-godišnja glumica može se pohvaliti mladolikim izgledom na kojem bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice. Iako će uskoro kročiti u 60., i dalje ima zavidnu liniju koju pamtimo iz kultnog filma 'Batman se vraća' iz 1992., u kojem je utjelovila Ženu - mačku.

Atraktivna Michelle Pfeiffer na 74. filmski festival u Veneciji stigla je zbog promocije svog novog psihološkog horor filma 'Majka!' redatelja Darrena Aronofskog, u kojem glumi rame uz rame s 32 godine mlađom kolegicom Jennifer LawrenceJavierom Bardemom.

Holivudska glumica, koja je tijekom karijere tri puta nominirana za Oscara, ništa ne prepušta slučaju kada je u pitanju odijevanje za crveni tepih. Stilistica Samantha McMillen, s kojom Pfeiffer surađuje, pobrinula se osigurati joj stajling kakav i zaslužuje.

  • +9
Michelle Pfeiffer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pfeiffer je za crveni tepih odjenula elegantnu zlatno-crnu haljinu mrežastog uzorka s potpisom Michaela Korsa, uz koju je kombinirala crne sandale s vrtoglavo visokom potpeticom dizajnera Salvatorea Ferragama te upečatljivu dvobojnu clutch torbicu talijanskog brenda Tod's.

  • +4
Michelle Pfeiffer na premijeri filma 'The Wizard Of Lies' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia