U NOVOM FITNESU ZA ŽENE

Glumice i političarke zajedno u plesu oko šipke

05.02.2011 u 13:02

Bionic
Reading

Na svečanom otvaranju fitnes studija Ana's Senusal bile su mnoge osobe iz našeg javnog života: voditeljice Marijana Batinić i Petra Nižetić, glumice Marijana Mikulić, Marija Borić i Anikca Dobrić, pjevačica Lana Jurčević, TV urednica Sanja Mikleušević i dizajner Zoran Mrvoš

Novootvoreni studio na zagrebačkim Oranicama na 400 kvadrata ženama nudi tri dvorane za plesne vježbe i fitnes programe, a po riječima vlasnice, Ane Kuhanec Brašnović, zamišljen je kao klub koji će ženama kvalitetu života podići na novu razinu.

'Ne sanjaj živeći, živi svoj san' moja je ideja vodilja u stvaranju ovoga hrama ljepote duha i tijela koji treba donijeti pravu malu revoluciju u život svake osviještene žene. Ovdje će skupa vježbati mlade majke i zaposlene žene, a nakon toga družiti se u studiju uz ugodan razgovor ili izići skupa van, u kino ili tome slično. Baš kao i dečki na nogomet! Živjela sam za ovo posljednjih pet godina i danas sam uzbuđena više nego kad sam se udavala, toliko da sam se rasplakala', vidno uzbuđena kazala je atraktivna vlasnica, napomenuvši kako su njezine 'tri muze' bez kojih svega ne bi bilo političarka Gordana Sobol koja ju je podupirala u ideji, pjevačica Lana Jurčević kao stručna suradnica i zaštitno lice, glumica Marijana Mikulić.

'Ana je trebala nekog poznatog tko će amo uistinu dolaziti i surađivati. Još sam na počecima, ali sam se već zagrijala za ideju da probam jazz fusion i zumbu. Ana je zaslužna što sam uspjela skinuti čak 30 kilograma nakupljenih u trudnoći', kazala je Marijana Mikulić.

'Ovdje sam u prvom redu da Ani pružim podršku. Skupa smo prije kojih godinu dana krenule u realizaciju, pa sada ona pokriva Malešnicu, a ja dio oko Zagrebačkog velesajma, sa svojim La' Studiom. Kostur drže licencirani treneri, ali i ja sam prisutna u maksimalnoj mjeri profesionalnosti radi, ali i iz ljubavi za tu vrstu umjetnosti. Glazba i ples dva su veoma srodna kanala, pa vas ne treba čuditi što sam se uz pjevanje posvetila plesu: ta, nije to proizvodnja autodijelova', za kraj nas je nasmijala Lana Jurčević.