AMIRAH VANN

Glumica na dodjeli Zlatnih globusa zablistala u haljini naše uspješne dizajnerice

08.01.2019 u 12:26

Bionic
Reading

Amirah Vann, glumica najpoznatija po ulogama u serijama 'Underground' i 'How to Get Away with Murder' i 'Mozart in the Jungle', pojavila se na 76. dodjeli nagrada Zlatni globus u haljini s potpisom jedne od naših najuspješnijih dizajnerica, Aleksandre Dojčinović

Amirah Vann, 40-godišnja glumica za party InStylea na dodjeli Zlatnih globusa je odabrala glamuroznu haljinu koju potpisuje naša cijenjena dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Za ovu je prigodu, tamnoputa glumica odabrala zavodljivu haljinu od sjajne tkanine u raskošnoj nijansi crvenoružičaste s velikim dekolteom i dubokim rasporkom.

Seksi haljinu Frankie by LeiLou glumica je začinila sandalama u istoj nijansi, s diskretnom šminkom i retro frizurom.

  • +2
Aleksandra Dojčinović Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Crvena, ružičasta, magenta... Nazvat ću je moja ljubav. Zahvaljujem mom timu za sjajan rad pod pritiskom', napisala je na svojem Instagram profilu simpatična glumica.

Dizajn Aleksandre Dojčinović već je našao svoje mjesto među holivudskim glumicama, pa su kreacije s potpisom Lei Lou nosile između ostalih i Eva Longoria, Rachel Bilson, Joey King, Chloe Bridges i dr.

U ranijem intervjuu za tportal, Dojčinović je otkrila kako je došlo do suradnje s poznatim zvijezdama.

'Kao što imam tu sreću u Hrvatskoj raditi s najboljim timom koji sam mogla zamisliti, tako se poklopilo i to da sam iste takve pronašla i u inozemstvu. Oni su mi sugerirali najbolje concept dućane u koje zalaze stilisti poznatih osoba, ali to naravno nije garancija da će išta od te odjeće ikada završiti na nekom crvenom tepihu jer, da bi se to dogodilo, netko od njih na koncu tu odjeću treba i odabrati. Srećom, stvari su se za nas odvile na najljepši mogući način i sigurna sam da naše najbolje suradnje sa zvijezdama tek slijed', rekla je Aleksandra Dojčinović u intervjuu za tportal.

  • +4
Aleksandra Dojčinović u svom ateljeu Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish