MAMAC ZA POGLEDE

Pobjednička haljina Sandre Perković provocira na sve strane: Od dekoltea je dublji samo prorez

20.12.2018 u 11:33

Bionic
Reading

Sandra Perković sinoć je itekako imala razloga za slavlje. Na tradicionalnom izboru Hrvatskog olimpijskog odbora koji je održan u srijedu navečer na Velikom danu hrvatskog sporta u Zagrebu proslavljena atletičarka proglašena je najboljom hrvatskom sportašicom godine, a za tu je prigodu lijepa Sandra zablistala punim sjajem

Naša najuspješnija sportašica Sandra Perković kao da je znala da će upravo ona osvojiti nagradu za sportašicu godine, no priznajemo, ova je odluka HOO-a bila očekivana, obzirom da je Sandra ove godine u Berlinu po peti puta obranila naslov europske prvakinje, a svih sedam najdužih hitaca sezone u svijetu su njeni. Od osvajanja Dijamantne lige spriječila ju je bolest, no to nije umanjilo njezin cjelokupni uspjeh.

Poput prave pobjednice lijepa sportašica je na dodjeli nagrada u Kristalnoj dvorani hotela Westin zablistala u raskošnoj šljokičastoj maksi haljini koja je Sandri osigurala sve poglede prisutnih. Glamurozna haljina s potpisom brenda Lei Lou iz najnovije kolekcije domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović lijepoj atletičarki je pristajala kao salivena, a u prvi plan je stavila Sandrine duge i istrenirane noge i istesanu figuru.

  • +10
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl

Od dubokog dekoltea koji je sezao sve do sredine grudnog koša, dublji je bio samo prorez na haljini, čija cijena iznosi 4,999 kuna. Haljinu naziva Marlin s čvorom na sredini, koja sama po sebi osigurava 'wow' efekt Sandra je odlučila upotpuniti klasičnim špic-salonkama u nude boji koje pristaju uz apsolutno sve te predstavljaju provjereni par obuće s kojim ne možete pogriješiti, a svoj glamurozni look je začinila crvenim ružem i valovitim, razbarušenim repom.