SREBRO U KOSI

Glumica Andie MacDowell svoje sijede ponosno pokazala i na crvenom tepihu festivala u Cannesu

06.07.2021 u 23:10

Bionic
Reading

Filmski festival u Cannesu trijumfalno se vratio u utorak navečer svojim prvim crvenim tepihom od izbijanja pandemije. Na premijeru filma 'Annette' Spikea Leeja pohrlile su brojne glumice i manekenke kako bi se pkazale u najboljim izdanjima

Među brojnim slavnim damama pažnju je svojim modnim odabirom možda najviše plijenila manekenka Bella Hadid, koja se pojavila u uskoj bijeloj haljini s crnim repom od tila.

Ipak, najveću pozornost na sebe je privukla američka glumica Andie MacDowell a za to nije zaslužna njezina elegantna svijetloplava haljina sa šljokičastim gornjim dijelom i srebrnim resama, nego 'srebro u kosi' koje je ponosno pronijela canneskim crvenim tepihom.

Zaštitni znak proslavljene glumice Andie MacDowell oduvijek su bili bujni uvojci smeđe kose, no tijekom pandemije je slavna ljepotica s ponosom prigrlila i svoje sijede vlasi, čije je čari poput mnogih drugih zvijezda otkrila u karanteni kad su frizerski saloni bili zatvoreni.

  • +17
Crveni tepih u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Nisam bojala kosu i već mi se dobro vidio sijedi korijen. Kćeri su mi rekle da tako izgledam opako. I ta ideja da izgledam opako mi se baš svidjela. Pa sam zadržala svoje srebro u kosi', rekla je kroz smijeh nagrađivana glumica gostujući početkom ove godine u emisiji svoje kolegice, holivudske zvijezde Drew Barrymore.

Andie nije bila sigurna hoće li i nakon globalne pandemije koronavirusa ostati vjerna srebru u kosi, ali takav joj se stil svidio, što je potvrdila i snimajući u travnju modnu kampanju sa svojom kćerkom Rainey Qualley.