ANDIE MACDOWELL

Slavna brineta poznata po svojoj raskošnoj kovrčavoj kosi oduševljeno prigrila svoje sijede: 'Izgledam baš opako'

03.02.2021 u 13:36

Bionic
Reading

Zaštitni znak proslavljene glumice Andie MacDowell oduvijek su bili bujni uvojci smeđe kose, no otkako je globalna pandemija zavladala svijetom, slavna ljepotica je s ponosom prigrlila i svoje srebro u kosi

Andie koju pamtimo po mnogim nezaboravnim ulogama u filmovima 'Zelena karta' ili 'Četiri vjenčanja i sprovod', oduvijek je osim svojim glumačkim talentom, oduševljavala i svojom nesvakidašnjom ljepotom.

Atraktivna Amerikanka osobito se ponosi svojom očaravajućom kosom koju godinama pažljivo njeguje, a usprkos brojnim trendovima, Andie MacDowell (62) nikad nije previše eksperimentirala s frizurama te se držala bogatih tonova čokoladnosmeđe koji laskaju njezinom tenu i boji očiju.

Slavna ljepotica koja je i izvan crvenog tepiha osvaja profinjenom ljepotom, u emisiji svoje kolegice, holivudske zvijezde Drew Barrymore, ispričala je da je i ona, baš poput brojnih kolegica, u karanteni kad su frizerski saloni bili zatvoreni, otkrila čari sijede kose.

'Nisam bojala kosu i već mi se dobro vidio sijedi korijen. Kćeri su mi rekle da tako izgledam opako. I ta ideja da izgledam opako mi se baš svidjela. Pa sam zadržala svoje srebro u kosi', rekla je kroz smijeh nagrađivana glumica.

Andie još nije sigurna hoće li i nakon globalne pandemije koronavirusa ostati vjerna srebru u kosi, ali zasad joj se takav stil sviđa.

  • +24
Andie MacDowell Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

Ispričala je da je u trgovini srela sjedokosog muškarca i kad su im se pogledi sreli pomislila je: 'Sad sam i ja srebrna lisica'.

MacDowelll nije jedina koja je s velikim oduševljenjem prihvatila ovaj trend povratka prirodnom looku tijekom globalne pandemije koja je nepovratno utjecala i na svijet mode i beauty industrije.

Svoje su sijede s velikim ponosom pokazali i Sharon Osbourne, Kevin Hart, Sarah Silverman, Hilarie Burton, Kelly Ripa i Eva Longoria, spomenimo neke, a siva boja kose je i dalje jedna od najtraženijih nijansi u salonima diljem svijeta.

Neke poznate dame, poput proslavljene glumice Helen Mirren, manekenke Maye Musk, dizajnerice Isabel Marant, plus age modela Zvončice Vučković ili naše bivše premijerke Jadranke Kosor, već godinama oduševljavaju svojom prirodnom nijansom kose koja im sjajno pristaje.