FASHION GURU

Glamurozna Barbara Kolar zasjala u haljini balon kroja, kakvu se nekad ne bi usudila odjenuti, a mora se priznati da joj itekako pristaje

  • 15.09.2021 u 12:21

  • Bionic
    Reading

    Otvorenje izložbe fotografija našeg proslavljenog fotografa Jadrana Lazića vodila je Barbara Kolar, pojavivši se u doista glamuroznom izdanju kojem nije imao što prigovoriti ni Fashion Guru

    Sinoćnjim otvorenjem izložbe i aukcijom radova proslavljenog fotografa poznatih osoba Jadrana Lazića možemo reći da je krenula jesenska društvena scena. U još uvijek neobnovljenom, ali - kako kažu - sigurnom Glazbenom zavodu prikazane su fotografije glumačkih legendi, a na otvorenju izložbe bilo je itekako zanimljivo.

    Jedna od naših voditeljskih zvijezda Barbara Kolar vodila je program u svečanoj koktel haljini zelene boje. Nekada se ona ne bi odlučila za ovakav kroj balon haljine, ali mora se priznati da joj sada itekako pristaje.

    Svoju liniju istakla je tankim zlatnim remenom, a ležerno raspuštena kosa, pernate naušnice i sandale s detaljem perja bile su sasvim dovoljne da Barbara izgleda glamurozno.

    • +21
    Otvaranje izložbe fotografija i promocija monografije Jadran Lazić: 50 godina fotografije Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

    No nije ona bila jedina, i sopranistica Marija Vidović bila je itekako glamurozna u dugoj crvenoj šifon haljini, a svojim nas je glasom pozvala da svečano obilježimo Jadranovih pedeset godina karijere.

    • +3
    Barbara Kolar Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.