FASHION GURU

Ministrica Tramišak pokazala kako se hoda u štiklama po slavonskoj oranici, a tu je i, zlu ne trebalo, kaciga na glavi

  • 06.09.2021 u 15:11

  • Bionic
    Reading

    Ministrica Nataša Tramišak obišla je gradilište u Osijeku, a njezinom stajlingu ne bi se mogla naći zamjerka da nije trebala gacati po zemlji. To definitivno nije teren za štikle, smatra Fashion Guru i savjetuje da u gepek sljedeći put ubaci par gumenih čizama da se ovakvi gafovi ne ponove

    Ministrica regionalnog razvoja i europskih fondova već se naviknula na to da se o njoj piše i u light rubrikama, ne samo onim političkim. Tako je bilo i ovaj put.

    Odlučila je pokazati kako se hoda oranicom u štiklama, odnosno u ovom slučaju nešto su odlučili izgraditi pa zato i nosi ovu, zlu ne trebalo, kacigu na glavi.

    Ministrica Tramišak prikladno se odjenula za odlazak u prirodu, njezino zeleno odijelo istaknulo joj je figuru, no čemu te štikle? Gacajući u štiklama po slavonskoj zemlji obišla je gradilište, a znam da žene paze na svoju obuću, posebno štikle, pa me začudilo to što se nije preobula u nešto praktičnije, poput čizama.

    • +2
    Nataša Tramišak Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

    Ali ne mogu se ne upitati zašto ministrici nisu nabavili neke lijepe čizme tipa Hunter, pa da joj stoje u gepeku i izvuku se prema potrebi. Mislim da kao ministrica regionalnog razvoja i fondova EU-a treba imati to jer posao te vodi, kao što posvuda vidimo.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.