FASHION GURU

Nina Badrić ponovno osvanula u pidžami, a njezina opsesija ovim modelom traje već neko vrijeme. Može ona puno bolje...

  • 10.09.2021 u 12:21

  • Bionic
    Reading

    Nina Badrić pojavila se na tribute koncertu Dini Dvorniku u omiljenoj modnoj kombinaciji, pidžama kompletu, kakve često bira u posljednje vrijeme. Možda i prečesto, primijetio je Fashion Guru

    HRT je od svoje 'Sunčane strane' napravio ovo ljeto zanimljivu emisiju, jer bilo je tu svega za ljubitelje muzike. Jučer je bio tribute Dini Dvorniku, a iskreno, očekivao sam više glazbenika i malo više pompe jer svi znamo da je Dino jedan i jedini.

    Na tom koncertu Ivana Kindl odlučila se odjenuti kao da ide na Chanelovu reviju, ali je gleda na videozidu na parkingu. Za razliku od nje, pospana Nina ponovno je osvanula u pidžami.

    • +28
    Koncert Hipnotiziran - Tribute to Dino Dvornik u izvedbi Jazz orkestra HRT-a Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

    Njezina opsesija pidžamama, a pogotovo ovim identičnim modelom, traje već neko vrijeme. Možda joj nakon pandemijske pauze i ovosezonskog godišnjeg odmora treba još malo sna. Nina može to puno bolje, od dive poput nje ipak imamo malo veća očekivanja što se tiče stajlinga.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.