FASHION GURU

Sloković i Prodanović pokazali su da se mogu i modno uskladiti, a Jadranki kao da je netko javio kakav će biti zid za slikanje

  • 25.08.2021 u 14:39

  • Bionic
    Reading

    Nakon festivalske turneje nagrađivani film 'Murina' redateljice Antonete Alamat Kusijanović doživio je svoju svečanu premijeru u Dubrovniku. Uz brojna poznata lica, nije je želio propustiti ni najpoznatiji hrvatski odvjetnički par, Jadranka Sloković i Čedo Prodanović, a njihova ležerna izdanja nisu prošla nezapaženo kod Fashion Gurua

    Najpoznatiji odvjetnički par zasluženo je na odmoru - braneći Sanadera, Mamića ili donedavno Todorića, mora se priznati nije im lako, pa su i oni morali uzeti pauzu.

    Naravno, gdje drugdje bi se najbolje odmorili nego u Dubrovniku, u kojem je pogotovo ove godine najveći mir, a ipak pruža najviše mjesta i događaja za presvlačenje.

    • +2
    Dubrovačka premijera filma 'Murina' Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

    Tako je par Sloković / Prodanović pokazao da se mogu i modno uskladiti. Jest da uvijek nježnija strana privlači više pozornosti svojim modnim odabirom, jer je gospon Prodanović najčešće u predimenzioniranim košuljama, ali zato je gospođa Jadranka uvijek u trendu.

    Premijere su nešto što najviše vole, pa su prisustvovali filmskoj premijeri filma 'Murina', na kojoj je ovaj put gđa Sloković bila u oversized košulji, a kao da joj je netko javio kakav će biti zid za slikanje, pogodila je boju bluze, uz već ustaljene natikače Bottega Veneta, koja ima svaka prava infuencerica.

    Nije ih izostavila ni nekoliko dana ranije na premijeri predstave 'Glava lava', na koju je ipak došla u svečanijem izdanju. S novom morskom frizurom odvjetnica je još jednom pokazala da se itekako kuži u modu.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.