neponovljiva sophia loren

Glamurozna baka: Glumačka diva izgleda zanosno i u 83.

05.07.2017 u 10:15

Bionic
Reading

Pedesetih i šezdesetih godina slamala je srca muškarcima širom svijeta, a i danas, u devetom desetljeću života, Sophia Loren osvaja izgledom i elegancijom

S talijanskim dizajnerom Giorgijem Armanijem glumicu Sophiju Loren vežu dugogodišnje prijateljstvo i modna suradnja, stoga ne čudi njezina pojava na pariškom predstavljanju njegove kolekcije visoke mode.

U mnoštvu poznatih dama koje su pratile reviju iz prvih redova talijanska diva isticala se najviše. Svoju figuru pješčanog sata, kojom i u 83. godini intrigira javnost, ona često voli naglasiti elegantnim haljinama i odijelima koja prate liniju tijela.

Za praćenje revije bliskog prijatelja diva je odjenula bijelo odijelo s blejzerom ukrašenim mnoštvom perlica, a urođeni seksepil naglasila je dubokim dekolteom i skupocjenim bisernim nakitom.   

  • +3
Sophia Loren Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako je priznala u svojoj knjizi 'Women and Beauty', nikad se nije smatrala klasičnom ljepoticom, već zanimljivom ženom, a mišljenja je da tajna ljepote leži u disciplini.

'Ako je mlada žena lijepa, ali nije disciplinirana, s godinama će izgubiti ljepotu i izgled. S druge strane, ako je žena obična, ali disciplinirana, s godinama će izgledati sve ljepše', tvrdi Sophia.

Predivna glumica pažnju je uvijek plijenila ljepotom i raskošnim oblinama, a i u 83. godini izgleda njegovano, lijepo i sofisticirano.

Iz braka s talijanskim producentom Carlom Pontijem, za koga se udala na 23. rođendan, Sophia ima sinove Carla Pontija Jr. i Edoarda Pontija, a danas je ponosna baka četvero unučadi.