'IT' CURA DANAŠNJICE

Gigi Hadid: Imala sam ogromna bedra

11.08.2015 u 15:27

  • +17

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Plavokosa ljepotica iz Kalifornije Gigi Hadid jedna je od trenutačno najtraženijih mankekenki na svijetu koja se smiješi s reklama za Guess, Seafolly, Maybelline... Iako danas njezino lijepo lice i zanosne obline krase brojne kampanje i nosi revije najpoznatijih dizajnerskih imena, priznaje da joj na početku karijere nije bilo nimalo lako jer za većinu modnih agencija nije bila dovoljno – mršava

Prelijepa Gigi u razgovoru za australski Daily Mail otkrila je da je prolila dosta suza zbog odbijenica iz modnih agencija, a sve zbog sportske građe i zanosnih oblina.

'Bedra su mi bila ogromna, poput stijene. Imala sam lude mišiće i jela sam kao muško, i više od toga. U to vrijeme me zaista nije bilo briga kako izgledam, samo sam htjela biti sjajna odbojkašica i to mi je jedino bilo važno', otkriva ljepotica koja se u mladosti osim odbojkom, bavila i jahanjem.

No ljepotica koja je još kao dvogodišnja djevojčica krasila kampanje Guessa poželjela je baviti se modelingom pa je počela obilaziti agencije u New Yorku gdje joj je u puno njih rečeno da mora smršavjeti ako se misli baviti tim poslom. No majka joj je rekla da ne odustaje i da je pitanje vremena kad će pronaći prave osobe koja će prepoznati njezin potencijal.

Senzualna 20-godišnja ljepotica danas unosi pomutnju u svijet visoke mode, i to u vrijeme kad su najtraženije manekenke za modne revije ujedno i najmršavije.

'Ja sam model za koji su svi mislili da će tek biti Guessovo zaštitno lice, kupaće kostime ili krasiti stranice Sports Illustrated Swimsuit Editiona, no onda sam postala zanimljiva i visokoj modi. Cura s bedrima i guzom postala je i lice kampanje Toma Forda. I odjednom su ljudi iz svijeta visoke mode poželi raditi sa mnom, i to valjda tako ide. Kad prihvatiš sebe onakvu kakva si, i drugi te prihvate na isti način', kaže Gigi.

No Gigi ne krije da mora paziti na prehranu i održavati vitku liniju, no najvažnije joj je zdravo izgledati i ne izgladnjivati se. Uživa u hrani, ali kad treba izgubiti koji kilogram, otkriva da će radije provesti nekoliko dana na dijeti Master Cleanse (napitak od limunova soka, javorova sirupa i kajenske paprike) nego pola godine živjeti samo na salati.

'Moraš pronaći što ti najviše odgovara, bila to hrana bez glutena ili nešto drugo. Ja se osjećam bolje kad svaku drugu večer jedem burger. Treba jesti zdravo i vježbati kako bi se održala forma, ali i pojesti burger kako bi se sačuvao zdrav razum', kaže 20-godišnja Gigi koja se očito ne uklapa u stereotipe manekenki koje žive na listu salate dnevno.