IZLAZI IZ BOLNICE

George Michael za Božić će biti kod kuće s dečkom

16.12.2011 u 13:25

Bionic
Reading

Slavni glazbenik u austrijskoj klinici proveo je mjesec dana zbog jake infekcije pluća. Sljedeći tjedan konačno izlazi iz bolnice i vraća se kući, u London

George Michael idući će tjedan izaći iz bolnice, nakon što je mjesec dana proveo u jednoj austrijskoj klinici oporavljajući se od jake upale pluća. Pjevač se konačno osjeća bolje, pa će Božić slaviti kod kuće. Doktori su jako optimistični kad je njegov konačni oporavak u pitanju i dozvolili su mu izlazak iz bolnice sljedeći tjedan.

Dobru vijest medijima je otkrio Michaelov novi dečko 38-godišnji Fadi Fawaz. 'George je svakim danom sve bolje, osjeća se dobro. Za Božić ćemo biti kod kuće u Londonu, jedva čekam. Presretni smo zbog uspješne terapije. Ovo su za nas sretni dani', izjavio je Fawaz koji je pjevaču uz obitelj bio velika podrška proteklih mjesec dana.

Michael je završio u bolnici u Beču u studenom zbog malaksalosti, bolova u prsima i vrlo visoke temperature. Doktori su mu zbog vrlo ozbiljnog zdravstvenog stanja zabranili povratak kući dok se potpuno ne oporavi i smjestili ga na intenzivnu njegu. Pjevač je imao najteži oblik plućne infekcije od koje oporavak traje dugo. Zbog toga je otkazao ostatak svoje europske turneje koja je bila Michaelov povratak na scenu nakon teškog životnog razdoblja.