O SMRTI KĆERI

Geldof je shrvan, kako ćemo ovo podnijeti

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 08.04.2014 08:58
  • Objavljeno 08.04.2014 u 08:58
Bob Geldof Peaches geldof

Bob Geldof Peaches geldof

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Tim Whitby

Peaches je umrla. Ne možemo opisati našu bol, kako ovo podnijeti. Bila je najdivlje, najsmješnije, najpametnije biće od svih nas, stoji u izjavi Boba Geldofa objavljenoj samo nekoliko minuta nakon službenog proglašenja smrti njegove kćeri Peaches Geldof

'Koje prekrasno dijete. Kako je moguće da je više nećemo vidjeti? Kako ćemo ovo podnijeti? Uvijek smo je voljeli i voljet ćemo je zauvijek. Kako je tužna ova rečenica', stoji u izjavi Boba Geldofa.

'Tomovi i njeni sinovi Astala i Phadera uvijek će biti dio naše obitelji', napisao je Bob Geldof, a u potpisu izjave su i njegova supruga te tri kćeri.

Dirljive su i riječi ožalošćenog supruga Cohena.

'Moja voljena supruga Peaches bila je obožavana. Voljeli smo je ja i naši sinovi. Odgojit ću ih da nose majku u srcu svaki dan. Voljet ćemo je zauvijek', rekao je Cohen.

Peaches je pronađena mrtva u svom stanu, a prema službenom izvješću, uzrok još nije poznat.

Inače, Peaches je svojedobno izjavila kako nikada nije u potpunosti preboljela javni razvod roditelja 1996. koji je ostavio gorak trag. Nekoliko godina kasnije, zadesila ju je druga tragedija. Naime, 2000. od predoziranja je umrla njezina mama Paula Yates, a Peaches je priznala da joj je još uvijek teško o tome govoriti.

Upravo je posljednja fotografija koju je objavila na Instagramu bila ona s mamom koja je slikana još kada je Peaches bila mala djevojčica.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!