ZAR JE TO MOGUĆE

Gdje su nestala rebra ovoj manekenki?

03.08.2012 u 09:22

Bionic
Reading

Čak i na modnim fotografijama u koje je uloženo puno truda i rada nerijetko se mogu vidjeti nevjerojatni Photoshop gafovi, a manekenki koja reklamira donje rublje Victoria's Secreta zahvaljujući nečijem pokušaju da joj se digitalno stanji struk gotovo su nestala rebra

Modne fotografije vrlo često mnoge žene čine depresivnima jer modeli na njima izgledaju više nego savršeno pa postanu bolno svjesne vlastitih nedostataka. No zaboravljaju da je u te fotografije uloženo mnogo truda i rada te da ne prikazuju realan izgled.

I baš zbog tog velikog rada na modnim fotografijama nerijetko se potkradu pogreške u Photoshopu koje najčešće izazivaju smijeh. Takvi gafovi događaju se i najboljima, što zorno pokazuje primjer nadaleko poznate modne kuće Victoria's Secret.

Na jednoj od fotografija lijepa manekenka Lais Ribeiro pozira u ružičastom donjem rublju. Na prvi pogled ništa nije sporno, ali ako malo bolje pogledate, možete vidjeti da je njezin torzo neobično uzak. Točnije, izgleda kao da joj nedostaje rebro.