LJEPOTICA U CRNOM

Gdje se pojavi fatalna Monica Bellucci, svi padaju u drugi plan

01.02.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Nakon što je svojom pojavom uveličala tjedan visoke mode u Parizu talijanska diva Monica Belucci zaputila se u Los Angeles te joj je uručeno posebno priznanje u sklopu festivala Filming on Italy i dodjele nagrada Creativity talijanskog instituta za kulturu

S navršene 53 godine Monica Bellucci svojom klasičnom ljepotom i promišljenim modnim odabirima i dalje s lakoćom osvaja pažnju javnosti.

Na spomenutom događanju u Los Angelesu zablistala je u haljini sirena kroja s prozirnim rukavima i naborima koji su naglašavali njezinu zavidnu liniju.

Da je velika ljubiteljica crnih kombinacija, talijanska diva redovito dokazuje na svečanim događanjima, a novi model raskošne haljine naglasila je zlatnim detaljima poput ogrlice upečatljiva privjeska i presijavajuće pismo-torbe.

  • +13
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Diskretan make up samo je istaknuo prirodnu ljepotu slavne Talijanke, a modernom bob frizurom u valovitoj formi zaokružila je zavodljivo izdanje.

Atraktivna Monica svojedobno je izjavila kako tajna njezine ljepote leži u tome što se nikad nije previše opterećivala izgledom.

'Vježbam pilates i plivam, ali ne budim se u šest kako bih odjurila u teretanu. Nije bitno koliko imate godina, sve je u glavi. Tijelo stari, ali duh ne. Netko može biti star i s 20 godina', priznaje talijanska ljepotica.

  • +10
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia