20 GODINA AQUARIUSA

Gdje se nalaze najbolji komadi u gradu?

Komadi u Aquariusu

Komadi u Aquariusu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Zvonimir Krstulović

Budite sudionikom najžešćih partija u gradu idućeg vikenda i dođite u Aquarius

Aquarius je jedan od najznačajnijih klubova u samostalnoj Hrvatskoj, a za mnoge i najznačajniji. Brojnima je formirao glazbeni ukus, poznat je po agilnosti u promicanju novih glazbenih ideja, pravaca, bio je uvijek dobar 'začin' proteklom danu ili vikendu, prostor za ples do zore i mjesto za upoznavanje prijatelja, ali i budućih bračnih drugova.

Dejan Labor, kreativni menadžer kluba, najavio nam je obilježavanje jubileja tijekom cijele 2012. godine, a program će biti pun ugodnih iznenađenja. Prvi na redu je antologijski festivalski maraton (19. - 21. siječnja).

'Nastupit će creme de la creme zagrebačkog clubbinga, DJ-evi koji su postavljali nove granice dance kulture u Hrvatskoj. Tri noći, probrani hitovi, dva floora (A1 i A2) donijet će presjek legendarnih Aquariusovih programa koji su odgojili nekoliko zagrebačkih generacija. Samo neki od njih, znani svim stalnim i povremenim partijanerima su Kontrapunkt, Loops, Stereo Studio, Rebirth of funk, Blackout, Moovin Groovin, Delirious', rekao je Labor.

Zvonimir Krstulović

Zvonimir Krstulović

Izvor: Promo fotografije / Autor: Zvonimir Krstulović

Prvi dan festivala (četvrtak, 19. siječnja) prisjećanje je na program Loops i Stereo Studio koji se s DJ Kikijem i DJ Frajmanom na čelu smatra jednim od pokretača elektronskog zvuka u Zagrebu. Najavljuje se prava poslastica za sve suvremenike, ali i nostalgičare: presjek elektronike u Hrvatskoj od njezinih početaka do danas. Sviraju i DJ Mary, DJ Cet, DJ Ivan Komlinović te mnogi drugi.

Drugog dana festivala (petak, 20. siječnja) očekuje se potres u bass ritmovima: Kontrapunkt s Eddyjem Ramichem na jednom flooru, a na drugom je hip hop program Blackout i Phat Phillie kojemu će među ostalim društvo praviti i Bizzo iz Bolesne braće te Frx.

Trećeg dana (subota, 21. siječnja), nešto komercijalniji program na koji su mnogi navikli srijedom u Aquariusu, odnosno Rebirth of Funk s Matijom Lovrecom, koji je u Zagrebu pokrenuo trend izlaska srijedom. Nadalje, DJ E-Base i DJ Tom prenijet će sve čari popularnih programa Whiskey petak i Moovin Groovin. Mlade snage Aquariusovog programa Sound Designers nastupaju u A2 flooru odakle inače uspješno praše svake subote.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi