CURE, OPREZ!

Gdje ljetuju najpoželjniji hrvatski poduzetnici?

06.08.2014 u 13:02

Poduzetnici na odmoru

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakuš/PIXSELL

Bionic
Reading

Neki od najpoželjnijih poduzetnika ljetuju na Jadranu te pune baterije za nove poslovne izazove

Vlasnik Profectus grupe i začetnik nekoliko megalomanskih projekata na Jadranu Vicenco Blagaić odmara se u uvali Palmižani na Paklenim otocima. Mladi poduzetnik pred završnim je potpisivanjem ugovora s dvojicom azijskih ulagača za provedbu projekta Tri sestrice u Dubrovačkom primorju. Projekt Tri sestrice realizirat će se u tri uvale, u planu je gradnja sedam hotela, više od dvjesto vila i apartmana, velike marine od četiristo vezova te golf-igrališta sa 27 rupa, dakle ukupno čak četiri i pol tisuće kreveta.


Josip Šelendić zaslužio je odmor nakon napornog rada u tvrtki European Australian Contracting and trading Company koja se bavi se graditeljstvom i trgovinom. Šelendić je posao iz Hrvatske prebacio u Katar. Uspješni poduzetnik vezao je svoju jahtu za hvarsku rivu te se opušta u društvu prijatelja.

Mate Rimac odmara se na splitskoj rivi. Hrvatski izumitelj, poduzetnik te osnivač i direktor tvrtki Rimac Automobili i Greyp Bikes nedavno se prošetao splitskom rivom s nepoznatom ljepoticom. Mladi poduzetnik, izumitelj električnog automobila koji je novi hrvatski brend, uživa na moru, ali se ni na odmoru ne odvaja od telefona.

Predstavnica ženskog poduzetništva Snježana Mehun odmara se na Hvaru. Unajmila je jahtu za svoje prijatelje te sada uživaju punim plućima razmišljajući o novim projektima.