TREBA ZNATI

Gdje dirate svoga muškarca?

16.02.2014 u 11:05

Bionic
Reading

Po kojim to mjestima vaš muškarac voli da ga dirate? Ako ste nabrojali dva, tri mjesta, onda znajte da je to premalo. Vrijeme je da otkrijete i neke druge erogene zone s kojima ćete ga izludjeti

Želite li mu se zauvijek urezati u pamćenje? Onda ćete morati ovladati nekim vještinama. Dodir je najmoćnije oružje pa je za početak jako dobro da shvatite koje točno dijelove njegova tijela morate dodirivati. To je jedini put da ga izludite do kraja!


Posvetite pozornost usnama

Baš kao i ženske, i muške su usne nježne. Stoga će vrlo nježni poljupci i lagani dodiri jezikom njega snažno uzbuditi. S vremenom možete pojačati intenzitet poljubaca. Nakon što istražite njegov vanjski dio usana, bacite se na unutarnji dio i istražujte.

Njegova reakcija bit će snažna.

Ne zaboravite na njegova bedra…

Milovanje njegovih bedara, posebno unutarnje strane, mali je uvid u ono što ga čeka kad žena krene na strateški najvažnije mjesto. Dakako, to u njemu izaziva eksploziju uzbuđenja. Prilikom milovanja toga dijela tijela koristite sve što vam je na raspolaganju – usne, jezik, prste, dlanove i nokte, ali nježno.

Nježno se posvetite vratu

Muškarci vole kada im žene nježno dodiruju i ljube vrat jer ih to pomalo škaklja, ali im jednako tako budi onaj senzacionalni osjećaj koji se proteže duž kralježnice. Što nježnije to radite, njemu će biti bolje. Smijete koristiti jezik, vrhove prstiju i nokte, ali vrlo, vrlo lagano.

I njima su uši erogena zona

Mnogi muškarci opisuju kako im neobično godi kada im žena ljubi uho. Jednako kao i ženama, i muškarcima je to erogena zona. Najbolji alat za taj dio tijela je jezik. Neka bude razigran i vješt i neka dodirne svako mjesto uha. Nije loše ni igrati se dahom, samo pazite da bude priljubljen uz njegovo uho kako bi imao učinka.

Noktima po rukama

Vrlo često žene zanemaruju područje ruku, a muškarci vole kad ih se dodiruje po rukama. Prelazite noktima od njegova ramena pa sve do prstiju. Činite to vrlo polagano i nježno. Potom istom tom putanjom prođite sitnim poljupcima, a dopušteno je i povremeno milovanje jezikom.