KRAĆE JE SLAĐE

Frizura kojoj nije odoljela ni slavna kraljica stila

15.03.2015 u 10:37

Bionic
Reading

Glumica Jessica Alba poznata je kao modna ikona koja ima istančani modni ukus i gotovo nikada ne griješi, a to je još jednom dokazala i novom frizurom

Jessica Alba na svome je Instagram profilu objavila fotografiju nove frizure. Kosu je dosta skratila i zapravo se priklonila najnovijem trendu bob frizura koje su opet postale popularne, posebno one s uvijenim pramenovima, odnosno valovima.

Uspješna glumica i poduzetnica, koja ima vlastitu tvrtku s prirodnim proizvodima, pohvalila je frizera Giannandrea uz priloženu fotografiju, ali ni on joj nije ostao dužan. Između ostalog je napisao da se radi o bob frizuri za djevojku s najprivlačnijim osmijehom.

Sudeći prema komentarima ispod fotografije s novom frizurom, Jessica će mnoge potaknuti na promjenu stila i trendovski bob.

Nakon makeovera, Jessica je viđena kako odlazi na putovanje privatnim avionom s dvije kćerkice i suprugom Cashom Warrenom. Iako američki tabloidi nisu uspjeli saznati gdje su se uputili, pretpostavljaju da je par otišao s kćerima na odmor.