RAZOČARANI TARIK O TEKMI:

'Fred se zahvaljuje Bogu, pa kako ga nije stid?!'

13.06.2014 u 22:01

Bionic
Reading

Glumac i voditelj te veliki nogometni fan Tarik Filipović za tportal je prokomentirao poraz Hrvatske i pobjedu Brazila za koju kaže da je sramotna

Tarik Filipović utakmicu Hrvatska – Brazil pratio je u jednom kafiću u muškom društvu. Njegova supruga Lejla i sinovi Arman i Dino kod kuće su navijali u obiteljskoj atmosferi. 'Arman je na kraju pustio malo suzu, ali ipak je brzo zaspao', prepričava nam Tarik koji je razočaran rezultatom i suđenjem utakmice.

'S godinama se čovjek nauči dostojanstveno primiti poraz. Prije bih plakao, ludovao i ne bi me pet dana puštao taj osjećaj. Sada čovjek to nekako i prihvati. Ako stvarno moraš pobijediti, ovo je zbilja sramotno jer te gleda dvije milijarde ljudi. Ovo me podsjeća na utakmice druge lige kada netko treba ući u prvu. Dakle, onaj klasični poguranac. Ovo nije sudačka pogreška, ovdje je bilo sedam pogrešaka koje su bile na stranu Brazila', kaže razočarani Tarik.

Naglašava kako dovoljno zna o nogometu da može prokomentirati da se takve velike dvije pogreške nikako nisu smjele napraviti. 'Onaj se penal ne sudi nikad i nigdje. A što se tiče Olića, danas sam zvao pet golmana koji su mi rekli da Olić nije uopće utjecao na golmana u onom skoku. Znači, on je išao unatrag na njega, kontakt je postojao, ali ne kontakt za prekršaj. Te dvije pogreške su odlučile utakmicu. Ne kažem da smo bili bolji, ali zaslužili smo gol', smatra ovaj poznati nogometni fan.


Brazilu želi brzo ispadanje. 'Koliko god sam imao simpatiju prema njima, pogotovo zbog njihovog izbornika koji je bio nekorektan, želim im svim srcem da ispadnu što prije. Bili su vrlo nekorektni, kao i izjave nakon utakmice. Fred se zahvaljuje Bogu, pa kako ga nije stid, kako ga nije strah Boga?', pita se Tarik ironično.

Iako navija samo za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, ipak je djelomice otkrio favorite. 'Mislim da Argentina ima najjaču momčad, iako svi kažu Španjolska i Njemačka. Ali dokle god su moje dvije repke u igri, ne mogu pomisliti da će netko drugi biti svjetski prvak', zaključuje.