upečatljiv modni komad

Franka Batelić zadnje dane ove godine provodi radno, a obožavatelje je oduševila moćnim stajlingom

28.12.2021 u 17:38

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić na svom Instagram profilu nerijetko s obožavateljima podijeli crtice iz privatnog života, a ovoga puta pohvalila se odličnim stajlingom i oduševila svoje brojne obožavatelje

Supruga proslavljenog nogometaša Vedrana Ćorluke zadnje dane ove godine provodi radno, a trenutno boravi u Beogradu. Poznata pjevačica iz glavnog grada susjedne zemlje javila se novom objavom na svom službenom Instagram profilu, a u nizu fotografija pokazala je stajling koji je njezinim brojnim obožavateljima i pratiteljima odmah zapeo za oko.

Lijepa Rapčanka inače je pobornica modnog stila koji kombinira vječne klasične komade s urbanim prizvukom te upečatljive i dojmljive odjevne komade koji vrlo lako dominiraju stajlingom. Od svog modnog stila nije odstupila ni ovog puta. Odjevena u upečatljiv sako, uske crne hlače te sandale na vezanje vrtoglavo visokih potpetica u ciklama boji, Franka je pokazala vrlo zavodljivo izdanje upotpunjen dugm kosom skupljenom u rep.

Stajlingom je nesumnjivo dominirao sako petrolej plave boje. Moćni odjevni predmet isticao se ukrasnim oversized pletenicama od istog materijala, rebrastom kožom na rukavima te mašnom u struku, a dizajn ovog upečatljivog modnog komada potpisuje domaći brend Krie Design iza kojeg stoji dizajnerica Kristina Burja.

  • +2
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Obožavatelje je ovo njezino izdanje oduševilo, a mnogi nisu propustili to joj jasno dati do znanja u komentarima. 'Predivna si Franka', 'Woooow Frankaaa', 'Pprostite je li itko vidio Franku, znate onu malenu curku iz Rapca?', 'Divna', 'Koliko je ovo moćnooo', 'Ljepotica, blistaš', nizali su se komentari ispod Frankine objave.