UVIJEK SA STILOM

Franka Batelić opet ima genijalan stajling

24.12.2021 u 12:53

Bionic
Reading

Franka Batelić, po mnogima jedna od najbolje odjevenih domaćih glazbenica, kad je u pitanju moda ne zna za pogreške

Franka Batelić redovito briljira svojim modnim izborima pa je na svojem profilu na Instagramu pokazala da joj i chic kombinacije sakoa i hlača, kakve su već nekoliko sezona veliki hit među trendsetericama, fantastično pristaju.

Odijela posebno dobro izgledaju kad se kombiniraju s klasičnim salonkama te daju ženstvenu notu ovoj odjeći koju su pripadnice ljepšeg spola također 'posudile' iz muške garderobe.

Ni lijepa glazbenica nije ostala imuna na ovaj elegantni spoj pa je spremno pozirala u svijetloplavom sakou s dvorednim kopčanjem i remenom te odgovarajućim hlačama upečatljivog kockastog uzorka.

Look za čistu peticu začinila je štiklama od brušene kože u svijetlosmeđoj, a blagi uvojci i odličan make up zaokružili su ovaj blagdanski look supruge nogometaša Vedrana Ćorluke s kojim ima sinčića Viktora.

'One more sleep ‘til Christmas! Želim vam da svi danas, na Badnjak uživate sa svojim najmilijima', poručila je Franka, a fanovi su joj uzvratili čestitkama i brojnim komplimentima.

  • +11
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Inače, u nedavnom je velikom intervjuu za RTL, Franka se raspričala i o svom privatnom životu i otkrila kako je slava nije promijenila.

Od srednje škole pa do danas, priznaje, ništa se vezano uz nju nije promijenilo, a nije ju, kaže, promijenila niti slava: 'Ostale su mi iste vrijednosti, ništa se nije promijenilo u meni. Čak me jako živcira medijska pažnja i znatiželja, više me živcira nego što mi paše u životu inače. Slavu treba iskoristiti na dobar način.'

Nadolazeće blagdane obitelj Ćorluka provest će u Istri, gdje ide i cijela nogometaševa obitelj, ispričala je za RTL.

'Svi idemo u Istru, cijela Ćorluka family, moji... Nona će imati puno posla ove godine', rekla je kroz smijeh pa dodala: 'Istra mi je dala tu radost življenja i skromnost te to što uvijek znam gdje pripadam. Obožavam tu Istru. Mislim da kada odrastaš u manjoj sredini da si puno povezaniji. To je nešto što ću uvijek i zauvijek nositi sa sobom.'