PILAR DE ARCE

Imamo dokaz: Crvena boja sjajno pristaje i brinetama i plavušama, a idealna je i za blagdanske svečanosti

24.12.2021 u 11:17

Bionic
Reading

Dobro je poznato to da kad ponestane modne inspiracije uvijek vrijedi zaviriti na instagramski profil omiljene španjolske influencerice Pilar De Arce

Zgodna Španjolka iz San Sebastiána s vremenom je postala jedna od najpopularnijih plus age influencerica te redovito dokazuje da ljubav prema dobrom odijevanju nema ograničenja kad je u pitanju dob.

Sjajne modne kombinacije koje uključuju svima pristupačnu odjeću iz popularnih trgovina poput Zare, Topshopa, Bershke ili Asosa, ali i odjeću skupocjenih brendova, njezina su specijalnost pa ne čudi da velikom brzinom raste broj njezinih obožavatelja.

Markantna influencerica s velikim guštom krši uvriježena pravila odijevanja kad su u pitanju dame zrelije dobi te doista izgleda sjajno u svakoj prigodi, a kako se može pohvaliti vitkom figurom, sve joj odlično pristaje.

  • +9
Svečane haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ponovno je izazvala opću euforiju odličnim lookom u crvenoj te je svojim odabirom dokazala da je ova upečatljiva nijansa idealna i za brinete.

'Nema Božića bez crvene haljine', poručila je Pilar u haljini s potpisom španjolskog slow fashion brenda Tu Design, kao stvorenoj za božićne blagdane.

Haljina-košulja s vezanjem u struku istaknula je vitki struk omiljene influencerice, a upotpunila ju je zlatnim stiletticama, kosom podignutom u punđu i odgovarajućim nakitom.

Inače, u ranijem intervjuu Pilar je otkrila da je na njezin stav prema modi, ljepoti i načinu života općenito utjecala njezina majka jer je uvijek govorila: 'Kad žena krene starjeti, polako postaje nevidljiva.'