PLIJENI IZGLEDOM

Franka Batelić je oličenje elegancije u senzacionalnom odijelu od 20 tisuća kuna

18.12.2018 u 11:07

Bionic
Reading

U zagrebačkom baru Hugo's sinoć je predstavljen album prvijenac Franke Batelić, a ona nije krila oduševljenje zbog činjenice da plodove svog dugogodišnjeg truda i rada konačno može podijeliti s publikom. Osim velike pažnje koju je izazvala pojavivši se ruku pod ruku sa suprugom Vedranom Ćorlukom, lijepa pjevačica plijenila je poglede i svojim besprijekornim stajlingom

Sinoć je u zagrebačkom baru Hugo's održana promocija prvog albuma Franke Batelić, nazvanog jednostavno 'S tobom', prema nazivu istoimene pjesme s kojom se pjevačica nakon dugogodišnje pauze vratila u glazbene vode. Osim brojnih estradnih kolegica, Franki je podršku pružio suprug Vedran Ćorluka te nije krio to koliko je ponosan zbog njezina uspjeha.

  • +20
Poznati na promociji novog albuma Franke Batelić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Lijepa pjevačica je zablistala u prekrasnom elegantnom crvenom odijelu koje je malo koga ostavilo ravnodušnim, a riječ je o kreaciji modne kuće Alexander McQueen, čija je cijena nešto niža od 20.000 kuna. Hlače mrkva kroja na crtu i sako s asimetričnim volanom, koji se iz džepa spušta niz lijevi bok, 26-godišnjoj Franki su stajali kao saliveni.

Elegantan stajling lijepa pjevačica je začinila daškom seksepila zahvaljujući crnom čipkastom bodiju koji je decentno izvirivao iz sakoa, a cjelokupan look začinila je klasičnim crnim salonkama i glamuroznim statement naušnicama, dok je kosu za ovu prigodu odlučila nositi podignutu u elegantni niski rep.

  • +30
Franka Batelić - promocija albuma Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish