ZALJUBLJENI NA DOČEKU

Frane Barbieri i Vanja Halilović više ne skrivaju vezu?

03.01.2012 u 14:28

Bionic
Reading

Iako su svojedobno demantirali da su u vezi, Vanja Halilović i Frane Barbieri su, kako piše Story, zaljubljeni dočekali Novu godinu u Beogradu

Frane Barbieri i Vanja Halilović opet su aktualna priča. Iako se prije nešto više od godinu dana pisalo o tome da su viđaju, oboje su to oštro demantirali te su naglašavali da su samo prijatelji.

'Istina je da sam bila na večeri s Franom Barbierijem i da se čujemo telefonski. To ne demantiram', rekla je tada za Extru voditeljica Vanja Halilović.

Frane Barbieri tada nije želio pričati o svom privatnom životu. 'Bili smo na večeri, ali ne sami. Bilo nas je šestero u društvu i ne bih volio da sad ispadne da smo ona i ja u vezi', rekao je Frane koji je još bio službeno u braku sa Sanjom Duggan.

Story piše da se par opustio u beogradskom klubu Magacin gdje je za doček Nove godine goste zabavljala Jelena Karleuša. Vanja Halilović i Frane Barbieri dočekali su 2012. zajedno te su si navodno u ponoć čestitali dugim poljupcem.

O njihovoj vezi šuška se po gradskim kuloarima već godinu dana, a možda su ipak sada spremniji i hrabriji te potvrde svoju romansu.