nasljednice grace kelly

Francuski chic u Chanelovim kaputima: Monegaške princeze su kraljice vječnog stila

20.11.2022 u 19:50

Bionic
Reading

Nije tajna da su Caroline i Charlotte od Monaka muze kultne modne kuće Chanel. Ipak, za dobar stil potrebno je ipak nešto malo više, a ove dvije pripadnice monegaške kraljevske obitelji svakim svojim javni pojavljivanjem dokazuju da modu imaju u malom prstu. Dovoljno je baciti pogled na kapute od tartana koje su odjenule za obilježavanje Dana državnosti u Monaku

Dan državnosti monegaška kraljevska obitelj dostojanstveno je proslavila, a bila je to i prilika za pokazivanje upečatljivih modnih stajlinga. Dok je princeza Charlene pažnju privukla osebujnim kaputom, monegaška princeza Caroline i njezina lijepa nasljednica Charlotte Casiraghi posegnule su za bezvremenskom klasikom koja baš nikada ne gubi na atraktivnosti.

Kćer i unuka holivudske ikone Grace Kelly izgledale su besprijekorno, a komade koje su nosili mnogi bi rado pospremili u ormar. Charlotte Casiraghi, kao što je dobro poznato, ambasadorica je kuće Chanel , a ona i njezina majka obranile su stilski obra brenda noseći dva kaputa/jakne, svaki chic u svom stilu.

Charlotte je odjenula tartan kaput s vrlo finim printom u sivkaste boje protkane ljubičastim tonovima, vrlo elegantan i tako chic. Model pripada kolekciji jesen/zima 2022. i doista je vrijedan modni komad. Charlotte je cjelokupni Chanel look upotpunila malom torbicom prekrivenom šljokicama. Klasičan chic zapečatila je dvobojnim Mary Jane sandalama iz ovogodišnje jesenske kolekcije.

S druge strane njezina majka, princeza Caroline, posegnula je za jaknom od tvida nešto dužim modelom od uobičajenog uparivši ga s odgovarajućom suknjom i tamnim šeširom većeg oboda. Oba komada s legendarnim potpisom Chanela predstavljaju jedan od najljepših jesenskih lookova. Osim toga, tvida, ali uz njega i tartan, predstavljaju vječne modne komade koji baš nikada ne izlaze iz mode. Naime, takva doza klasike i elegancije teško da se može izbrisati s modne scene.

  • +29
Dan državosti u Monaku Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia