vrlo upečatljivo

Princeza Charlene i bijeli kaput: Poznato je da voli brend koji nose samo najbogatiji, no ovaj čedni stajling mnogima je bio previše

20.11.2022 u 18:54

Bionic
Reading

Ovaj vikend vrlo je uzbudljiv u Kneževini Monako: obilježava se Dan državnosti, a nacionalni praznik popraćen je brojnim službenim pojavljivanjima monegaške kraljevske obitelji. Nakon što je prošle godine zbog zdravstvenog stanja izostala sa slavlja, princeza Charlotte ove godine napravila je veliki povratak i servirala je stajling o kojem će se još dugo pričati

Prošle godine na balkonu kraljevske palače blizanici, princeza Gabrielle i princ Jacques držali su natpis 'Volimo te, mama'. Ove godine na radost svih, kako obitelji tako i okupljenih obožavatelja – obitelj je ponovno na okupu, a princeza Charlene poglede je plijenila neuobičajenim stajlingom.

Za ovu je posebnu prigodu posegnula je za elegantnom odjećom. I dok su neki oduševljeni, neki se pitaju je li, ipak, malo pretjerana s dramatični čednim izgledom.

Crnu dolčevitu, crni šešir i crne rukavice spojila je s dugačkim kaputom u bijeloj boji. Kaput maksi i pomalo strogog kroja, koji je za nju po mjeri izradila modna kuća Akris, imao je i vrlo upečatljiv detalj – plašt koji se spuštano niz leđa sve do poda, dodajući ovom chic stajlingu dozu dramatičnosti. Obzirom na slojevitost ove kombinacije nije potpuno jasno što je točno Charlene odjenula – i dok neki tvrde da se ispod kaputa nalazi crna haljina, drugi vide crnu dolčevitu i bijele hlače širokih nogavica.

Inače, Charlene često odabire komade s potpisomo Akrisa, luksuznog švicarskog brenda. Ova modna kuća poznata je po svojim visokokvalitetnim materijalima i vrhunskoj izradi, a kupce su osvojili dobro dizajniranim, nosivim komadima koji spajaju izniman luksuz s velikom funkcionalnošću.

Ono što je sigurno je da je stajling zaokružila crnim Dior salonkama, dodala upečatljiv Van Cleef & Arpels broš te crni po mjeri izrađen Stephen Jones šešir.

  • +29
Dan državosti u Monaku Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Od Charlene se nije odvajao suprug, princ Albert koji je, baš kao i maleni Jacques, nosio uniformu, dok se princeza Gabriella, za razliku od svoje majke, odlučila za boju te je za javni nastup odabrala crveni kaput. Očito se ugledala na mami te je baš kao i ona posegnula za crnim šeširićem.