STAJLING ZA ŠPECERAJ

[FOTO] Elegantne i dotjerane Angelina Jolie i Zahara obnovile zalihe namirnica

20.09.2021 u 10:18

Bionic
Reading

Čak i kad krene obnoviti zalihe u svojoj smočnici, holivudska ljepotica Angelina Jolie pazi na svoj izgled, a naviku dotjerivanja za odlazak po namirnice prenijela je i na svoju 26-godišnju kćer Zaharu

Glumica, redateljica i humanitarka Angleina Jolie (46) primjećena je proteklog vikenda sa 16-godišnjom kćerkom Zaharom Jolie-Pitt uz hladnjake trgovine organskom hranom u Los Angelesu.

Nije poznato ima li skupocjena trgovina Erewhon dress code za svoje mušterije, ili su majka i kćer po špeceraj navratile nakon nekog svečanijeg događaja, ali Angleina i Zahara u svojim su modnim kombinacijama komotno mogle hranu nabaviti i u nekom otmjenom holivudskom restoranu.

Angelina se držala svojih uobičajenih neutralnih tonova, odjenuvši vuneni kaput Max Mare u boji devinog krzna i salonke u boji kože.

  • +9
Angelina Jolie i Zahara Jolie-Pitt Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tinejdžerica Zahara, kako i priliči njenoj dobi, odlučila se za vedrije tonove pa je odijenula dugu crvenu, pamučnu haljinu, koju je skombinirala s bijelim tenisicama. Svoj razigrani mladenački izgled Zahara je upotpunila narukvicama od perlica i prstenjem.

Mama i kćer lice su prekrile zaštitnim maskama, a kroz trgovinu su se kretale bez pratnje tjelohranitelja pa je skockana holivudska zvijezda sama gurala kolica.