SLAVLJE ZA 50. GODIŠNJICU

Floraart ove godine i u centru i na Bundeku

25.05.2015 u 17:16

Floraart ponovno u centru Zagreba

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

Bionic
Reading

Ako još uvijek niste do kraja uredili vrt, balkon ili možda terasu, svakako se prošećite do centra Zagreba i kupite cvijeće po povoljnijim cijenama

Ovogodišnja, 50. Međunarodna vrtna izložba - Floraart održava se na više lokacija. Kao i od 2006, glavna je lokacija jezero Bundek, ali ako vam Novi Zagreb nije na ruku, prošećite se do Gornjeg grada, Trga bana Jelačića ili Tomićeve ulice i razgledajte bogatu ponudu međunarodnog sajma cvijeća uz dodatni program jer Floraart slavi pola stoljeća postojanja.

Tijekom trajanja Floraarta organiziran je besplatan prijevoz autobusom na kružnoj liniji Bundek – Katarinin trg – Bundek, uspinjačom iz Tomićeve ulice te vlakićem od istočnog parkirališta na Zagrebačkom velesajmu do ulaza u park Bundek.

Na ovogodišnjoj izložbi na površini većoj od 30 hektara na otvorenom te na približno 2.000 četvornih metara zatvorenog prostora svoje cvjetne aranžmane predstavit će 161 izlagač iz Hrvatske i šesnaest stranih izlagača iz osam zemalja

U slavljeničkom raspoloženju Floraart ima i dodatne programe uz zabavu sve do 31. svibnja, a sve informacije možete doznati na stranicama sajma.