PJEVAČICA U DEPRI

Fergie se ubija u alkoholu zbog nevjernog muža

04.12.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Fergie, povremena glumica i članica skupine Black Eyed Peas koja se uspješno otisnula u solo vode, nakon što se našla u središtu skandala zbog nevjernog muža sve češće, kažu dobro upućeni izvori, traži utjehu u alkoholu

Fergie je bila duboko potresena saznavši da ju je suprug Josh Duhamel prevario sa striptizetom Nicole Forrester, ali ipak je odlučila prijeći preko svega.

No nakon što je saznala da se Josh iza njezinih leđa viđao s tom fatalnom plavušom, Fergie se potpuno slomila, kažu njezini prijatelji. Pjevačica poznata i po svom fanatičnom režimu tjelovježbe viđena je u društvu glumice Kate Hudson dok je tugu zbog nestašnog supruga pokušavala utopiti u alkoholu. Dvije su prijateljice navodno ispijale bezbrojna pića do kasno u noć, piše The National Enquirer

'Fergie je bila jako tužna, a Kate ju je strpljivo slušala. Vidjelo se da je u depresiji, bez obzira što u javnosti ne želi razgovarati o tom mučnom događaju. Joshu je sve oprostila, no ipak je to još muči. Bila je vidno pijana i Kate joj je pomogla da dođe do auta', ispričao je taj očevidac.

Inače, gore spomenuta Nicole je prošla detektor laži potvrdivši da je imala maratonski seks s Joshom i nazvavši ga svojim dosadašnjim najboljim ljubavnikom.

Prema nekim izvorima, osnovni je uzrok krize njihova braka to što se vrlo malo viđaju.