BEZVREMENSKA LJEPOTICA

Fatalna Monica Bellucci plijenila poglede na glamuroznoj dodjeli nagrada

22.03.2018 u 10:02

Bionic
Reading

Uz legendarnu Diane Keaton, svečanu dodjelu nagrada David Donatello u Rimu svojom pojavom uveličala je talijanska diva Monica Bellucci

S navršene 53 godine glumica Monica Bellucci i dalje izgleda zamamno, a brojni časopisi i danas ju stavljaju u sam vrh svjetskih ljepotica.

Klasičnu ljepotu i zavidnu liniju na dodjeli nagrada David Donatello talijanska diva ovaj je put istaknula odabirom svjetlucajuće crne haljine.

Crnu kreaciju presvučenu sjajnim nitima čine detalji poput naglašenih ramena i prorezi koji su suptilno otkrivali dekolte i noge, a nju potpisuje francuska modna kuća Balmain, poznata po seksepilnim kreacijama koje slave žensku ljepotu.

  • +6
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prorez u donjem dijelu kreacije otkrivao je Monicin odabir crnih štikli vrtoglavo visokih potpetica, a cjelokupno izdanje stilizirala je decentnom ogrlicom i crnom torbicom preko ramena s potpisom modne kuće Chanel.

Krajem prošle godine Monica je svoju dugu tamnu kosu, koja je s godinama postala njezin zaštitni znak, odlučila značajno skratiti stvorivši bob frizuru koju je na glamuroznoj dodjeli nagrada odlučila predstaviti u ravnoj i zaglađenoj formi.

Atraktivna Talijanka kaže kako je tajna njezine ljepote u tome što se nikad nije previše opterećivala izgledom.

‘Vježbam pilates i plivam, ali ne budim se u šest kako bih odjurila u teretanu. Nije bitno koliko imate godina, sve je u glavi. Tijelo stari, ali duh ne. Netko može biti star i s 20’, priznaje Monica.

  • +6
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia